KAHLUA CHOKOLADE CHEESECAKE

                                

225g chokolade Digestivekiks, knuste
2 x 200g flødeost, stuetemperatur
225g mørk chokolade
100g lys rørsukker
4 æg
285 ml piskefløde
5 spsk Kahlua
200 ml crème fraîche
2 spsk Kahlúa
cacao til at drysse
extra Kahlúa til at servere
 
 
 
 
 
Smør en 23 cm springform godt. Opvarm ovnen til 160 grader.

Smelt smørret og rør det sammen med de knuste kiks. Pres ned i springformen med bagsiden af en ske. Afkøl bunden mens du laver fyldet.

Smelt chokoladen.

Rør flødeost og sukker med elpisker det er let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen - rør ikke for meget. Med elpiskeren på laveste hastighed tilsættes chokolade, fløde og Kahlua. Hæld fyldet over bunden og bag i 55-60 min. Afkøl natten over.

Tag kagen ud af formen. Bland creme fraiche med Kahlua og fordel på toppen. Drys en smule cacao på og server en skive med en lille smule Kahlua hældt over.