TROPISK CHEESECAKE

                                

145 g søde kiks
25 g kokosmel
90 g smør, smeltet
1¼ dl frisk appelsinsaft
12 blade husblas
350 g flødeost, rørt blød
125 g sukker
2 spsk. citronsaft
2 mango, hakket
450 g ananas fra dåse, afdryppet, hakket
3¼ dl piskefløde
ekstra flødeskum, kiwier, mangobåde
 

Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden. Kom kiksene i foodprocessor og kør dem til fine krummer. Tilsæt kokos og smør og kør til det hele er blandet. Kom massen i formen, pres den på plads i bunden og stil dem o køleskab.

Udblød husblassen 5 min. i koldt vand. Knug væden af og smelt den over vandbad sammen med appelsinsaften. Afkøl.

Rør den bløde flødeost og sukkeret i 3 min indtil det er glat. Rør citronsaft i og vend forsigtigt mango og ananas i. Vend husblassen i.

Pisk fløden stiv og vend det i frugtmassen. Kom det i formen og glat overfladen og lad kagen køle natten over. Pynt meed flødeskum og frugt..