HINDBÆRTÆRTE

                                

1 dl hvedemel (60 g)
Ca. ½ dl havregryn (30 g)
30 g smør
1 æg
2 spsk rørsukker
½ tsk olie
Fyld:
250 g hindbær
2 spsk portvin eller sherry
6 spsk ribsgele
Tilbehør:
1 dl Cheasy A38 0,1%
1 tsk vanilla
Et drys flormelis.
 
Mel, havregryn og sukker smuldres med smørret og samles til en kugle.
Dejen stilles på køl i ½ time.
Dejen trykkes herefter ud i en tærteform (ca. 22 cm).
Tærten bages i ovnen i ca. 10-15 min. ved 175 grader.

Fyld:
Bærrene fordeles på den færdige tærtebund.
Ribsgele smeltes med portvin eller sherry og fordeles jævnt over bærrere.
Tærten stilles i køleskabet til Ribsgeleen er stivnet.

Serveres med lidt Cheasy A38 0,1% smagt til med vanilla og et drys flormelis.