Sirupskage                                                                    Tilbage

 

350 g (2 1/2 dl ) sirup
175 g (2 3/4 dl) farin
2 æg
500 g (8 1/2 dl) Safir hvedemel
1 1/2 tsk natron
4 tsk kanel
1 tsk nelliker
1 1/2 dl. Kærnemælk.

 

Sirup og farin varmes i en gryde og afkøles.
Æggene røres i.
Melet blandes med natron, kanel og nelliker og vendes i dejen skiftevis med kærnemælken.
Dejen hældes i en bradepande, beklædt med bagepapir, (ca. 20 x 30 cm).
Bagetid: ca. 45 min. Ved 175 grader på midterste ovnribbe.

Tips: Sirupskage skal helst stå et par dage, inden den spises.


Energifordeling: Protein 8%, fedt 4% og kulhydrat 88%.

Opskriften er fundet på www.fedtfattig.dk