Julekrans                                             Julekager          Galleri

75 g smør
½ dl fløde
25 g gær
1 spsk. sukker
2 æg
300 g mel
100 g flormelis
100 g smør
25 g rosiner
50 g pomerans, grofthakket
25 g cocktailbær, grofthakket
1 æg til pensling
Smelt fedtstoffet og kom fløden i. Lad det blive fingervarmt og udrør gæren heri. Bland sukker og sammenpiskede æg i. Tilsæt melet og ælt dejen sammen Lad den hæve tildækket i ca. 45 min.

Rul den hævede dej ud til en tynd plade. Rør flormelis og smør sammen og fordel det på dejen. Drys rosiner, pomerans og cocktailbær på. Rul dejen sammen herom som en roulade. Form til en krans.

Pensl med sammenpiskede æg. Udskær små blade af dejrester og læg dem på som pynt.

Lad kransen efterhæve på bagepladen i 20 min. Bag ved 200° i 25-30 min.

Fundet i "Hjemmet"