Pistaciekranse Julekager Galleri
150 g smør | |
150 g sukker | |
1 æg | |
275 g hvedemel | |
1 tsk bagepulver | |
1 tsk salt | |
1 tsk vaniliesukker | |
200 g pistaciemasse | |
25 g pistacier | |
50 g smuttede mandler | |
Pisk smør og
sukker cremet og isk ægget i. Bland de tørre ingredienser og rør dem
i dejen. Rør pistaciemassen i dejen og kom den i en sprøjtepose. Hak
pistacier og mandler og læg dem på en tallerken.
Sprøjt små kranse af dejen ud i de hakkede nødder og vend dem forsigtigt, idet de lægges over på en bageplade med bagepapir. Fortsæt med resten af dejen. Bag kagerne øverst i ovnen ved 180° i 10-15 min og lad dem afkøle på en rist. Opbevar dem i kagedåse. |
Fundet i "Hjemmet"