Daddellagkage Tilbage
5 æg
100 g sukker
160 g mel
20 g cacao
Nougat- og daddelcreme:
5 cl rom
¾ l piskefløde
150 g nougat
200 g dadler uden sten
saft fra ca. 1 citron
Pynt:
150 g ristede mandelflager
Bundene:

Æg og sukker piskes hvidt og let (ca. 10 min.). Det sigtede mel og cacao vendes forsigtigt i, bages i en smurt springform i en 190° varm ovn i 40 - 45 min.

Creme:

Befri dadlerne for skind og kør dem i en hurtighakker med nougat (eller hak dem i hånden). Vend den stiftpiskede fløde i og smag til med rom og citronsaft.

Den bagte bund deles i 3 dele. Smør den nederste bund med creme, læg den næste bund ovenpå og smør også denne. Læg den sidste bund på, smør hele vejen rundt og lidt på toppen. Beklæd  kagen med mandelflagerne.

 

Fundet på "Birthes Madside".