Valnøddedrøm                     Tilbage

2 lagkagebunde (fra en god bager)
1/2 l piskefløde
4(5) blade husblas
200 g flormelis(gerne lidt mindre)
1 1/2 dl cognac
150 g valnøddekærner, grofthakkede

Læg den ene lagkagebund i en springform. Udblød husblas i koldt vand. Bland cognac, valnødder og flormelis i en gryde og varm langsomt til 37 grader. Pisk fløden til flødeskum. Bland den udblødte husblas i den lune (endelig ikke for varme) cognacblanding. Vend forsigtigt 1/3 af flødeskummet i, derefter resten, forsigtigt. Hæld fromagen oven på den første lagkagebund, slut af med den anden bund. Stil kagen i køleskab (mindst et par timer, også gerne et døgn). Desserten kan evt. pyntes med sigtet flormelis og valnødder eller lav et mønster med smeltet mørk chokolade.