Hindbærroulade                                                             Tilbage

4 æggehvider
185 g sukker
125 g flødeost, rørt blød
185 g cremefraiche 38 %
125 g hvid chokolade, smeltet
125 g friske hindbær
Forvarm ovnen til 180°. Kom bagepapir i en rouladeform 25 x30 cm. Pisk æggehviderne til blødt skum. Tilsæt sukker gradvist og pisk til det er tykt og blankt og sukkeret er opløst.

Spred blandingen ud i formen og bag i 10 min. til det er gyldent. Vend hurtigt og forsigtigt bunden ud på bagepapir, der er drysset med sukker. Lad den afkøle.

Pisk flødeost og creme fraiche glat og cremet. Tilsæt den afkølede smeltede hvide chokolade og bland godt. Hæld det over marengsbunden med lad der være en fri kant på 1 cm. Kom et lag hindbær over. Rul marengsen forsigtigt sammen ved hjælp af papiret fra den korte ende. Pak rouladen ind i det  sukkerdryssede papir og lad den afkøle til den er fast. Skær den i skiver ved servering.

Fundet i "Den store Dessertbog"