7. HIMMEL

                                

125 g hvid chokolade
1 tsk vanilieessens
1 tsk vand
1¼ dl chokolatechips
100 g blødgjort margarine
1¼ dl hakkede pecannødder
½ tsk salt
1¼ dl kokosmel
1 tsk natron
det halve af cremen
3¾ dl sukker
6 chokoladekarameller
2½ dl kærnemælk
2 spsk cacaolikør
2 æg
5 dl mel
chokoladekrymmel
 

 

Creme:
3 spsk sukker
5 dl mælk
1 spsk mel
½ tsk vanilieessens
2 letpiskede æg
60 g smeltet afkølet chokolade
 
Glasur:
1¼ dl flormelis
2½ dl fløde
1 tsk cacao
et par dråber vanilieessens
 
Smelt den hvide chokolade over vandbad.

Rør smørret blødt og bland det i chokoladen.

Sigt melet med salt og natron. Hæld melblanding, sukker og kærnemælk over i chokoladen og pisk i 2 minutter. Pisk æggene i ét ad gangen. Tilsæt vanilie. Vend chokolatechips, pecannødder og kokos i.

Bag i en velsmurt, melstrøet form i ca. 30 min ved 175°.

Lav ½ portion af cremen ved at blande mel og sukker og pisk æggene i og pisk chokoladen i. Tilsæt mælken og varm op til det tykner. Tilsæt vanilie. Tilsæt karamellerne og rør til de er smeltede.

Når kagen er afkølet, skæres den over vandret, så der kommer 2 bunde ud af det. Dryp cacaolikør over den ene bund, kom cremen over og læg den anden kagebund over.

Rør glasuren sammen og glaser kagen på alle flader. Drys krymmel over.