LADY HAMILTONS KAGE

                                

250 g smør
225 g sukker
4 æg
3 dl rosiner
1 pk apsikat
100 g valnødder, grovhakket
1 tsk kanel
½ tsk nellike
½ tsk ingefær
½ tsk muskat
2 tsk bagepulver
300 g hvedemel
½ dl solbærsirup
 
 
 
 
 
Smør og sukker røres hvidt. Æggene røres i, ét ad gangen. Bland mel, rosiner, apsikat, nødder, krydderier og bagepulver og rør det i dejen sammen med siruppen. Hæld dejen i en godt smurt rundform, 22cm, og bag den ved 175° i ca. 2 timer på nederste rille.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lady Hamilton's kage Tilbage
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
evt. ½ kg marcipan
 Kan pyntes med marcipan.

 

Fundet på "Jetbil".