SNICKERSKAGE

                                

3 stk. æggehvider
3 dl. sukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanille sukker
20 stk. saltet kiks  (Tuc er de bedste)
2 1/2 dl. peanuts
Creme:
3 stk. æggeblommer
1 dl. flormelis
50 g smør
100 g mørkt chokolade
1/2l piske fløde, piskes til flødeskum
 
 
 
 
 
 
Æggehvider, sukker, bagepulver og vanilie piskes helt stift. Peanuts puttes i en plastik pose og knuses med en kagerulle og tilsættes sammen med de knuste kiks.Kom dejen i to små runde forme eller i et stort ildfast fad.
Bages ved ca. 175 grader i ca. 30 min.

Smørret og chokolades smeltes sammen i en gryde ved svag varme. Flormelis og æg tilsættes, når det er kølet lidt af. Det hele smøres på de afkølede bunde. Cremen skal køles lidt af før man kommer flødeskum oven på "pyntes" evt. med revet chokolade. Skær ud i små stykker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SNICKERS KAGE                              Tilbage