Mississipi Mud Pie                              Tilbage
1 kop = 240 ml
Blanding 1: Blanding 3:
½ kop smør 1 pakke chokoladebudding
1½ kop mel mælk som der står på buddingpakken
2 tsk isvand 1 tsk vanilieessens
½ kop hakkede peanuts
Blanding 2:
1 pakke flødeost
1 kop flødeskum
1 kop flormelis
1 tsk vanilieessens
Blanding 1: Blødgør smørret. Bland mel og vand sammen og tilsæt smørret. Tilsæt peanuts. Tryk dejen ud i en springform med bagepapir og bag ved 200° i ca. 20-25 min.

Blanding 2: Blødgør flødeosten og bland flødeskum, flormelis og vanilieessens i. Fordel blandingen over den afkølede bund.

Blanding 3: Bland sagerne som der står på pakken og hæld det over flødeosten.

Stil den i køleskabet og riv lidt chokolade over når den serveres.